A sors
 đŸ–€

Egy kedves barĂĄtnƑm ma reggeli halĂĄlhĂ­re földhöz vĂĄgott. 😭 SM beteg volt, Ocrevus kezelĂ©st kapott, akĂĄrcsak Ă©n. A szeptember eleji infĂșziĂł utĂĄn egy hĂ©ttel elkapta a COVID-19 vĂ­rust, majd 10 nappal kĂ©sƑbb kĂłrhĂĄzba kerĂŒlt. OxigĂ©n terĂĄpiĂĄt Ă©s gyĂłgyszereket kapott, sajĂĄt elmondĂĄsa szerint nĂ©hĂĄny hĂ©t alatt 30 kg-ot fogyott, nagyon legyengĂŒlt, Ă©s nagyon fĂ©lt. AztĂĄn szerdĂĄn jobban lett, kĂ©rte, hogy nyugtassam meg az Ă©rte aggĂłdĂłkat, hogy elĂ©rt hozzĂĄ a rengeteg energia, jobban van. Ma reggel pedig
., összedƑlt a vilĂĄg. 😭 đŸ–€ Szerettem Ɛt, nagyon fog hiĂĄnyozni. đŸ–€ AmiĂ©rt mindezt megĂ­rom itt, az az egyes embercsoportok embertelen reakciĂłja. SM beteg emberekrƑl beszĂ©lek, akik elvakultan oltĂĄsellenesek. KözöttĂŒk is volt egy valaki, aki egyenesen az oltĂĄst tette felelƑssĂ© minden halĂĄlesetĂ©rt. đŸ€Ź Az illetƑ tudni akarta, hogy Ă©n, mint oltĂĄspĂĄrti, hogyan is Ă©rzem most magamat
 Mit is mondhatnĂ©k erre? A barĂĄtnƑm eĂŒ dolgozĂł volt, s mint ilyen, mĂĄrciusban mĂĄr a mĂĄsodik oltĂĄsĂĄt is megkapta. Hitt az egĂ©szsĂ©gĂŒgyben, Ă©s a vĂ©dƑoltĂĄsokban. OltĂĄspĂĄrti volt, Ă©s meg sem fordult a fejĂ©ben, hogy ne adatassa be ezt az oltĂĄst.
A kĂ©rdĂ©s feltevƑjĂ©t letiltottam (kizĂĄrtam az Ă©letembƑl), de komoly kĂĄrokat okozott a lelkemben. Értem Ă©n, hogy valaki elvakultan hisz valamiben, de miĂ©rt nem tudja tiszteletben tartani, hogy van aki mĂĄsban hisz?
Megfogadtam, hogy oltĂĄsrĂłl nem Ă­rok többet, de az Ă©let nem engedi ezt. TehĂĄt, annak ellenĂ©re, hogy a barĂĄtnƑm meghalt vĂ­rusfertƑzĂ©sben, tovĂĄbbra is hiszem, hogy szĂŒksĂ©ges a vĂ©dƑoltĂĄs a COVID-19 elleni vĂ©dekezĂ©shez. Amint erre az Ocrevus lehetƑsĂ©get ad, be fogom adatni a harmadik oltĂĄst is. Akinek ez nem tetszik, kĂ©rem, hogy tartsa meg a vĂ©lemĂ©nyĂ©t magĂĄnak. Én sem kampĂĄnyolok az oltĂĄs mellett, de nem is vagyok kĂ­vĂĄncsi az ellenzƑkre. Minden felnƑtt ember el tudja dönteni, hogy mit akar.

Valakit burkoltan okolni egy måsik ember halålåért, otromba dolog
Az ilyenek mélységesen szégyelljék magukat