A sors… ?

Egy kedves barátnőm ma reggeli halálhíre földhöz vágott. ? SM beteg volt, Ocrevus kezelést kapott, akárcsak én. A szeptember eleji infúzió után egy héttel elkapta a COVID-19 vírust, majd 10 nappal később kórházba került. Oxigén terápiát és gyógyszereket kapott, saját elmondása szerint néhány hét alatt 30 kg-ot fogyott, nagyon legyengült, és nagyon félt. Aztán szerdán jobban lett, kérte, hogy nyugtassam meg az érte aggódókat, hogy elért hozzá a rengeteg energia, jobban van. Ma reggel pedig…., összedőlt a világ. ? ? Szerettem Őt, nagyon fog hiányozni. ? Amiért mindezt megírom itt, az az egyes embercsoportok embertelen reakciója. SM beteg emberekről beszélek, akik elvakultan oltásellenesek. Közöttük is volt egy valaki, aki egyenesen az oltást tette felelőssé minden halálesetért. ? Az illető tudni akarta, hogy én, mint oltáspárti, hogyan is érzem most magamat… Mit is mondhatnék erre? A barátnőm eü dolgozó volt, s mint ilyen, márciusban már a második oltását is megkapta. Hitt az egészségügyben, és a védőoltásokban. Oltáspárti volt, és meg sem fordult a fejében, hogy ne adatassa be ezt az oltást.
A kérdés feltevőjét letiltottam (kizártam az életemből), de komoly károkat okozott a lelkemben. Értem én, hogy valaki elvakultan hisz valamiben, de miért nem tudja tiszteletben tartani, hogy van aki másban hisz?
Megfogadtam, hogy oltásról nem írok többet, de az élet nem engedi ezt. Tehát, annak ellenére, hogy a barátnőm meghalt vírusfertőzésben, továbbra is hiszem, hogy szükséges a védőoltás a COVID-19 elleni védekezéshez. Amint erre az Ocrevus lehetőséget ad, be fogom adatni a harmadik oltást is. Akinek ez nem tetszik, kérem, hogy tartsa meg a véleményét magának. Én sem kampányolok az oltás mellett, de nem is vagyok kíváncsi az ellenzőkre. Minden felnőtt ember el tudja dönteni, hogy mit akar.

Valakit burkoltan okolni egy másik ember haláláért, otromba dolog…Az ilyenek mélységesen szégyelljék magukat…