Benne vagyok az újságban! ?

Megszokhattátok már, hogy általában akkor jelentkezem, ha történik velem valami. Most sincs ez másként, jelentkezésem apropója az, hogy bekerült a cikkem a helyi újságba.

Ezt a cikket én írtam magamról, a saját könyvemről, és a jövőbeni céljaimról. Hálás vagyok a főszerkesztőnek, hogy lehetővé tette számomra a bemutatkozást, és azt, hogy szélesebb körben elterjedjen a könyvem híre, létezése.
Sajnos a pandémia miatt gúzsba vagyok kötve (mint bárki más a Világon), pedig sok tervem lenne úgy a terjesztéssel-, mint a tartalom népszerűsítésével kapcsolatban. Bár úgy volt, hogy kapok ehhez támogatást, de az ígéretet adó szervezetek nem jelentkeznek. (Lehet, hogy ők is a járvány végét várják).
Ha valaki véletlenül még nem hallott a motivációs könyvről, vagy sikerült felkeltenem a kíváncsiságát, akkor meg tudja rendelni az: azenesemem@gmail.com e-mail címen. Az ára 500 Ft + 940 Ft postaköltség (belföldön). A harmadik járványhullám csillapodásával lehetőség lesz személyes átvételre a Budapesti, Népliget autóbusz-pályaudvaron, előzetesen egyeztetett időpontban. Az időpontot szintén a fenti e-mail címen tudjuk megbeszélni.

Az állapotom stagnál, sajnos a szemem is (de legalább nem romlott tovább az egy héttel ezelőttihez képest). Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy a tavaszi nagytakarítást egyedül tudtam elvégezni (munka mellett ‼), és boldog vagyok, hogy a házunk ismét úgy néz ki, mint aminek van gazdája. ? ? Sokkal energikusabb vagyok, mint akár két héttel ezelőtt, ami azért biztató, mert esetleg a karom és kézfejem is javulhat még picit. Tudom én, hogy az Ocrevus sem gyógyít, csak lassítja a rombolást, de az ember (lánya) örökké bizakodik, hogy hátha mégis lesz egy kis javulás (lásd a fáradtságot ?). Ha meg nem lesz javulás, már az is áldás, ha nem lesz romlás ?. Igazán nincsenek nagy igényeim…. ?

Áldott, kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Mindenkinek!