Idén először 🌄

Múlt hét vasárnap kirándulni voltunk. Elvileg nem érdemelne külön bejegyzést egy ilyen esemény, csakhogy mi idén a nyaralást leszámítva még nem voltunk sem kirándulni, sem bicikli túrázni, és ha jobban belegondolok, a mozin kívül sehol sem. “Nagy ügy!” – gondolhatjátok, de nálunk ez igenis “nagy ügy”, mert nem ehhez vagyunk szokva.
Az idei évünk “kuka” volt 😢, mostanra kezdjük magunkat összeszedni a férjemmel. Neki munkahelyi válság, majd munkahely váltás volt, plusz aggódhatott értem a műtét és egyéb ügyes-bajos dolgaim miatt. Aztán jött egy megállíthatatlannak tűnő súlygyarapodás egy hormon tabletta miatt, mely nyár végén állapodott meg, és mostanra fordult lassú súlycsökkenésbe. Hab volt a tortán egy haláleset, mely szörnyű emlék-cunamit zúdított a nyakamba, és ha mindez nem lenne elég, a Covid-köd is visszaköszönt és nehezebben oszlik, mint a híres-hírhedt londoni köd.
Szóval, nekünk ez a két órányi kirándulás felért egy kéthetes nyaralással. 🥰 Meg is beszéltük, hogy ha véletlenül esne a hó valamelyik hozzánk közelebb lévő hegységben (Pilis/Mátra), akkor idén lesz még egy kirándulásunk, egy kis hótaposással egybekötve ⛷(erről eszembe jut egy hótalpas túránk a Semmeringen, amikor is combtőig süllyedtem a hóba, amiből ketten húztak ki 😂, mert még mindig nem volt talaj a lábam alatt; de az megér majd egy külön fejezetet egyszer).

Még tavasz végén készült -többek között velem- egy riportfilm az Innovatív Gyógyszergyártók felkérése által, mely október 05.-én jelent meg itt. Jövő héten megjelenik majd egy önálló kisfilm is, mely kizárólag az SM-ről szól, és ennek kapcsán volt a héten még egy interjúm, mely szintén a jövő héten lesz olvasható itt. Amikor lesz közvetlen link, természetesen megosztom majd itt is, és a Facebook blogomon is. ☺
Bár sok minden történt velem, továbbra is fontosnak tartom, hogy az élet napos oldalán éljem az életemet, és ugyan vannak rossz tapasztalataim is, ennek ellenére hiszek a betegségmódosító szerek hatásosságában. Sajnos már több autoimmun betegségem is van, és nagyon sokat köszönhetek ezeknek a szereknek. Persze magamnak is, hiszen ha nem tennék erőfeszítéseket, a kanyarban sem lennék, de pl. azokkal a fájdalmakkal amik nekem voltak, nem tudtam rendesen még tornázni sem.
Most meg…, újra tudtam kirándulni, amiért nagyon hálás vagyok mindenkinek aki segített ezen célom elérésében. 🙏