Nem rák! ?

A mai varratszedés fénypontja az volt, hogy a szövettani lelet negatív lett. ♥️ ☺️ Feldobta az egész napomat, amit még az sem tudott elrontani, hogy később lesz még egy műtét. ??‍♀️ A sebeimre szépen vigyáztam, 2 hét után végre lehet zuhanyozni (emiatt már-már a fellegekben jártam…?) . ? ? További 1 hónap kímélet szükséges, de jövő héten már dolgozhatok ? ?, és az Ocrevust is megkaphatom 2 hét múlva.
Az endometriózis ambulanciára jövő héten kérek időpontot, a továbbiakat ott fogom megtudni.
Határtalanul boldog vagyok, egy 1 mázsás szikla esett le a vállamról. ? ?

Bízom abban, hogy most már végre elmúlnak az SM tüneteim, hiszen nincs több aggodalmaskodás. ? A hosszú hétvégén kiváló alkalom kínálkozik erre, remélem szerdára már csak egy rossz emlék lesz minden zsibbadás és nehézség. ?

Nagyon nehéz időszak van mögöttem, melyről néha azt hittem, soha nem lesz vége, hogy nem lesz jó vége. Szeretném, ha minden egyéb is így múlna el, vagy oldódna meg, mint ez, hogy aztán az igazán fontos dolgokra tudjak koncentrálni, és ne a betegségekről szóljon az életem. ?
A leckét mindenesetre (remélem) megtanultam: muszáj többet pihenni, kevesebbet idegeskedni, és sokkal nagyobb türelemre van szükség az élet minden területén. (Persze, most azonnal… ?)