Feltöltődtem

Ma hallásvizsgálatra volt időpontom, az eredmény lesújtó. ?? A koromhoz képest nagyon rossz, a hallókészülék elérhető távolságba került, de még nem kell. A fülzúgásomon ott nem tudtak segíteni, de kaptam telefonszámot, ahol esetleg tudnának. Talán, ha a fülzúgás elmúlna, a hallásom is visszajönne. ??
Ami jó hír, hogy viszonylag sokat kellett gyalogolni, ami jobban ment, mint gondoltam. Lassan, de bizonytalanul, viszont hosszabb távon, mint legutóbb. ?‍♀️Ha így haladok, a végén még hosszútávgyalogló leszek. ?‍♀️ Vagy nem. ? A lényeg, hogy nincs minden veszve, mit nekem egy ízületi gyulladás, Hencidától-Boncidáig megyek, ha épp nem fáj (és ha megiszom a rá kapott gyógyszert, akkor alig-alig fájdogál). ? Így félvakon, és majdnem siketen, mozgásra is alig képesen, mit is mondhatnék? Azt nem mondhatom, hogy erre vágytam, de tény, hogy lehetne rosszabb is. ??‍♀️ Biztos lesz is, de most még nem az. ?

Az élet szép. ??? Ma gyűjtöttem egy csomó energiát az egyik kedvenc parkomban. ????☘️????? Sajnos mostanában ritkán jutok el így töltekezni, mint ma, pedig nagy szükség lenne rá. Én a természet/hegyek/tavak/tengerek szerelmese vagyok, már egy parkban eltöltött fél óra is csodákat tesz velem. ????☘️ Imádom a játszóterek zsivaját, a jó levegőt, nagyon szeretem a virágokat és a fákat. Szeretek üldögélni egymagam, nem gondolni semmire, belefeledkezni a pillanat varázsába. Szerencsés vagyok, hogy mindezt megtehetem, szerencsés vagyok, hogy el tudok menni a kedvenc helyeimre. ????☘️????????♥️