Amíg nem adom fel, addig legyőzhetetlen vagyok

Kedves Mindenki!

Elkészült a motivációs kiadványom! ??
Ha szeretnétek megrendelni, akkor azenesemem@gmail.com e-mail címen tehetitek meg.

Néhány fontosabb információ:
A motivációs füzet (55 oldal) ára 500 Ft, a postaköltség 850 Ft. Az 1350 Ft-ot előre utalással lehet kifizetni. Aki utánvétellel szeretné, annak sajnos csak csomagként tudom feladni, ami többletköltséggel jár (hála a Postának). 
Személyes átadás is lehetséges Kakucson, vagy Budapesten a Népliget autóbusz pályaudvaron, előre egyeztetett időpontban.
Tudok Áfás számlát adni, de ezen igényt előre kell jelezni, mert utólag nem áll módomban kiállítani.

Bármilyen kérdésetek van, kérlek, hogy az e-mail címre írjatok!

Részlet a könyvből:

Előszó


Az életemnek egy nagyon nehéz szakaszában annyi segítséget kaptam számomra ismeretlen emberektől, hogy azt mindenképpen viszonozni akartam. Még egészséges voltam, amikor zsíros kenyeret osztottam hajléktalanoknak a Moszkva téren (ma Széll Kálmán tér), de azt lelkileg nem bírtam sokáig. Később – már betegen – az S.O.S. Gyermekfalvak önkéntese voltam, de az SM aktivitása miatt ezt is be kellett fejeznem. Az első blogom írásakor fogalmazódott meg bennem, hogy ha már ezt a betegséget kaptam a sorstól, akkor a sorstársaimon kellene segítenem. Igen ám, de hogyan? Ha őszinte akarok lenni magamhoz, még most sem vagyok biztos benne, hogy hatékony segítséget tudok nyújtani másoknak, miközben sokszor (többször, mint szeretném) magam is segítségre szorulok. Mégis, folyamatosan próbálkozom, hol egy bloggal, aztán egy másikkal, most egy motivációs füzettel, és mindeközben a közösségi oldalon, betegségcsoportokban.Sok pozitív visszajelzést kapok, ami tudatja velem, hogy jó úton járok.Ha csak egyetlen embernek is tudok segíteni a tapasztalataim átadásával,ha csak egyetlen szomorú betegtársamat tudom megvigasztalni/jókedvre deríteni, máris hasznos az, amit teszek. És ez az egyik legfőbb célom: hasznos segítséget nyújtani másoknak.