Csalók!

Ma felhívták a férjemet egy ismeretlen számról, hogy közöljék vele, van 180 000 Ft tartozása, és amennyiben ma 16:00 óráig nem fizeti ki, eljönnek hozzánk, és rendőri segítséggel behajtják rajtunk az összeget. Miután a számláinkat mindig időben befizetjük, fel sem merült benne, hogy valóban lenne tartozása. Erre egy ügyirat számot mondtak neki, és hogy egy végrehajtó irodából telefonál dr xy, és ez nem játék, és jönnek, és ha kell feltörik az ajtó zárat, és igenis fizessen. A helyzet nem volt vicces, inkább nagyon is fenyegető.

Amikor felhívott és elmondta, bennem megállt az ütő. A bejárati ajtót azonnal bezártam, mintha az megvédene bármitől is, ha éppen úgy alakulna. A józan eszemnek tudnia kéne, hogy a Németjuhász kutya 2 cm-es szemfogánál nem is kell jobb védelem, meg hát a másik kutya, a kamerák és a riasztó is ott van. A józan ész viszont ilyenkor nem működik. Működnek viszont a reflexek, melyek réges-régi veszélyhelyzeteket-, és az azokkal járó rettegést hozzák felszínre. Ehhez adjuk hozzá, hogy a beteg anyósommal ketten vagyunk itthon (szégyen vagy sem, de pl. futni egyikünk sem tud). Azt is hozzáadhatjuk, hogy nagyon féltem a férjemet, aki persze nem félti önmagát, viszont mindennél jobban félt bennünket, és abban meg igaza van, bármi történik, nem igazán tudjuk előre befolyásolni…

Azt azért nagyon remélem, hogy aki ilyesmivel tölti az idejét, azt a sors busásan megfizeti ezért a szemétségért. Dupla fizetség jár minden egyes félelemmel töltött percért, és mindkettőnk idegeskedéséért. A fenyegetésekért pedig prémium jár. Remélem, hogy megkapják a jussukat!