Csillagok

Ma volt a második ferezis kezelésem.

Szerdán, az első kezelés alatt sikerült egy kisebb riadalmat keltenem, mert rosszul lettem 🤢. A nővér profin kezelte a helyzetet, én nem annyira… Szerencsére hamar túlestem rajta, a további idő eseménytelenül telt. Piszok fáradt voltam utána, majd alvásból érzészavarra ébredtem, ami a bal oldalamat érintette, és pár óra alatt elmúlt. Az első kezelésnek egyéb hatását nem éreztem.

Ma, egy osztály-költözéssel egybekötött ferezis kezelésen vettem részt. Minden elismerésem az itt dolgozóké, azért is, ahogy ezt az egészet kivitelezték, és azért is, mert maradt energiájuk kedvesnek lenni. (A kórházban felújítják a neurológia osztályt, ezért másik emeletre kellett költöztetni mindent, és mindenkit.)
A mai kezelés alatt annyira fáztam, mint télen -20 fokban szoktam. 🥶 Már 4 réteg takaró volt rajtam, és még mindig dideregtem. Egyéb esemény nem volt, és utána fél órával meg már melegem volt. 🥵🙃 Ebédeltem (nagyon finom volt az ebéd), és utána, mint akit agyonvertek, aludtam egyet. 😴 Mikor felébredtem, hirtelen azt sem tudtam hol vagyok 🥱😵, egy kétszemélyes szobában találtam magam (külön nagyon hálás vagyok érte🙏). Jó dolgomban nem tudtam mit csinálni (miután bemutatkoztam a szobatársamnak, és beszéltünk is pár szót), elkezdtem olvasni. Ekkor jöttek a meglepetés csillagok 🤩. És azóta is itt vannak. Amikor látóideg gyulladásom lett, a szemfájdalom mellet az volt a másik tünet, hogy rengeteg fényes pont volt a szemem előtt. Most nincs olyan sok (1-2 van időnként), de van, és ennek én örülök. Hetek óta már csak a homály volt, most legalább csillagok is vannak. Szerintem ez jó jel, de majd hétfőn kiderül. A hétvége hosszú lesz és unalmas, de nem lehet minden tökéletes. 🤷🏻‍♀️ Továbbra is az lebeg a (csillagos) szemem előtt, hogy visszakapjam a látásomat. Ha ennek az az ára, hogy hétvégén is kórházban vagyok, akkor zokszó nélkül elvagyok. Csak minden jól végződjön. 🙏