Elfáradtam

Ismét gát környéki bénulásom van, melyre mondhatnám, hogy kezdek hozzászokni, de ehhez nem lehet hozzászokni. A jelenlegi ráadásul az eddigi legdurvább, sosem volt még ennyire zárt és érzéketlen, mint most. Belefáradtam. Belefáradtam abba, hogy kb. 2 hét nyugalom után, 6-8 hétig tartó bénultság következik. Szerintem kevés olyan SM beteg van, aki annyi Medrolt szedett be, mint én. Nem is olyan régen szedtem, volt is vagy 16-18 nap bénulásmentesség. Már éppen kezdtem örülni, hogy most minden jól működik, de úgy látszik, hogy nekem nem szabad örülni. ?

Egy kedves ismerősöm segítségével ma elmentem egy másik fül-orr-gégészhez. Idegi halláskárosodást állapítottak meg, illetve a tüneteim alapján felmerült egy betegség, de a hallásgörbe nem igazolja azt. Figyelni kell magamat, és ha jön a szédülésroham orvoshoz kell menni minél hamarabb, és vinni kell a mai leletet. Mondjuk azt mondták, hogy erre nincs gyógymód, csak a szédülésre adnak szteroidot. ? Kaptam még egy keringésjavító tablettát, hátha az segít a problémámon, és 3 hónap múlva kontroll.

Az eső, a hideg, vagy a közelgő front/lehűlés miatt, ma rettenetesen elfáradtam. Miután hazaértem, le is feküdtem, el is aludtam. És arra ébredtem, hogy visz a fejem. Nem tartott hosszú ideig, de nagyon kellemetlen volt.
Összességében elmondhatom, hogy nagyon elfáradtam. Lassan nem tud annyi pozitív dolog történni, ami ellensúlyozná a negatívakat, pedig mindent megteszek, hogy a pozitív legyen többségben. Bár csak tudnám, hogy miért ilyen aktív az SM-em… ?