Életrevalók.infó

Ma igazán nagyon rossz napom volt, és sajnos így van ez már pár napja (az újabb gát környéki bénulást már nagyon nehezen viselem). Igyekszem elterelni a figyelmemet, napokat olvasok végig, mert valamit nagyon szeretnék megtanulni (ezúttal nem iskolában ?‍♀️), autodidakta módon, mégis el-elterelődik a figyelmem. Hol azon kattogok, hogy mikor lesz meg a hőn áhított engedély, hol az a baj, hogy nem folynak a folyóügyek (sem).
Az élet pedig, mint mindig, kárpótol a rosszabb periódusért.

Az Életrevalók.infó online-magazinra kb. 1 éve találtam rá az interneten. “Véletlenül” szembejött (mint tudjuk, nincsenek véletlenek ?). Sok hasznos dologról írnak, többször meg is osztottam az SM csoportokban egy-egy cikket onnan. Ezúttal én kerestem fel Krisztinát, hogy ha arra érdemesnek tartja a könyvemet, akkor legyen szíves írni róla pár sorban. Ő igent mondott, a többi pedig történelemmé vált.
Fogadjátok szeretettel a történetemet (melyet magam írtam) az Életrevalók.infó oldalán!

https://eletrevalok.info/pt_tortenet/urban_csilla/

Krisztinának volt egy kérése, melyet ezúton szeretnék tolmácsolni felétek: kéri, hogy minél többen írjátok meg a magatok történetét! Szerintem ez nagyszerű ötlet! ? Milyen jó lenne, ha a magazin telis-teli lenne a sok pozitív történettel! Hiszen mindannyian hősök vagyunk, akiknek néha küzdelmesek a mindennapjaik, de ettől függetlenül tesszük a dolgunkat, és boldogok vagyunk. A gyógytorna kihívásban (és azon kívül is) tornázunk, hogy minden nap jobb legyen az előzőnél. Persze vannak visszaesések, de az is hozzánk tartozik, attól még előre tartunk mindannyian.
Szóval, arra bíztatok Mindenkit, hogy írja meg a saját történetét, és küldje el azt az
eletrevalok.info@gmail.com e-mail címre!