“Felmentés”

Minden vád alól felmentem a kutyámat, Pajtit, ugyanis nem ő tehet a trombózisomról, csak véletlen egybeesés volt, hogy pont akkor üdvözölt nekifutásból. ? ?

Elkészült az ultrahang, megszületett a diagnózis. Felületi vénás trombózisom van, meg még pár dolgot írnak, amit nem értek (szerintem jobb is). A lényeg, hogy nem mélyvénás, ennek kell örülni. ? Az angiológus ősszel vár egy kontrollra. Ha elmúlt a gyulladás, hordani kell a kompressziós harisnyát, mellette kenni kell, és vérrögképződés gátlót kell szedni. “Ősszel pedig meglátjuk, szükséges-e egyéb beavatkozás!” Remélem, hogy nem. ?

Beszéltem a neurológusommal, próbálunk tenni a szememért, ismét szteroidot kapok rá, itthon. Szerencsére az elmúlt két hétben nem romlott tovább, emiatt bizakodom, hogy a Medrol segíthet javulni.

Új “tornát” találtam ki a kezemnek. Miután munka közben gépelnem is kell, elkezdtem előbb két kézzel (ebből jó nagy katyvasz lett ?)-, majd inkább csak bal kézzel gépelni. Az első próbálkozástól még leizzadtam, de most már eltalálom a megfelelő billentyűket. ? Nagy sikerélmény ez nekem, csak egyenlőre nagyon elfáradok tőle (gondolom, idővel jobb lesz). ? Reménykedem benne, hogy ez hasznos lesz, és segít a kezemet visszakapni. ?