Hurrá, nyaralunk!

Nagyon mozgalmas volt ez az év, minden szempontból. Anyósom betegsége, az én problémáim, és a férjem munkahelye is sok fejtörést okoztak. Mégis, eljött a szeptember eleje, elindulunk feltöltődni. ?
Az elmúlt hetet pihenéssel (sok-sok fekvéssel és olvasással) töltöttem, mert az Ocrevus mindig nagyon legyengít (örültem, hogy a munkámat el tudtam látni), és most még a migrén is napokon keresztül kikészített. ? Tegnap és ma úgy alakult, hogy napközben csak keveset tudtam pihenni (mosni, vasalni, csomagolni és dolgozni is kellett), csak kora este zuhantam be az ágyba egy kicsit ejtőzni. Ez úgy nézett ki, hogy ledőltem, és mint akit agyonvágtak, aludtam kb. 2 órát. ? Ébredés után meg, mint aki másnapos, már csak kóvályogtam. ?
A nyaralást holnap Debrecenben kezdjük, mert vasárnap SM nap lesz (egy kis meglepetéssel). Onnan hétfőn a Balatonra megyünk, ahol egy hetet fogunk eltölteni. Almádiban a biciklizés, és a semmittevés lesz a fő program, de egy zalakarosi fürdőzést is beterveztünk, szigorúan langyos vízben (30 fokos, ha jól emlékszem). Bízom benne, hogy az ízületeim békén hagynak, mert van egy álmom, melyet szeretnénk valóra váltani. ???‍♂️?‍♀️
Szóval, izgalmas napoknak nézünk elébe… ??‍♀️?‍♂️?‍♂️?‍♀️????☀️