SM nap

Ahogy írtam az előző bejegyzésben, ma Debrecenben volt az SM nap, s mi a férjemmel részt vettünk rajta. ?
Az a megtiszteltetés ért, hogy a Multiplex Magazin főszerkesztője készített velem egy riportot a könyvem kapcsán, ami a most megjelenő lapszámban olvasható, az MSMBSZ pedig a tőlem vásárolt könyveket osztotta szét a résztvevők között. ?
Nagyon köszönöm Mindenkinek a lehetőséget, és a figyelmességet! ? Dr. Csépány Tünde tanárnő, és a debreceni SM centrumban dolgozó Etelka SM nővér bíztató szavai különösen kedvesek a szívemnek, nagyon sok erőt kaptam mindkettejüktől. ☺️
Összesen 5 előadás volt, melyek a teljesség igénye nélkül, az egészséges életmódra, az öregedés hatásaira, és a mozgás fontosságára hívták fel a figyelmet. Az előadások között levetítették a Jerusalema SM betegek által teljesített kihívásának videóját, ami nagyon megható lett. ♥️ Az előadások után egy nagyon finom ebédet kaptunk, majd elmentünk egy városnéző vonatozásra.
Jó érzés volt ilyen sok mosolygós, vidám ember között lenni, nagyon jól éreztük magunkat. A férjem, aki egyébként nem szereti a “betegség rendezvényeket” azt mondta, máskor is menjünk el a hasonló rendezvényekre. ♥️ Azt hiszem, ez mindent elmond az esemény tartalmasságáról és hangulatáról. ?