Hurrá!!

Az MRI eredménye jó lett, kaphatom tovább az Ocrevust. ? Pénteken meg is igényelte az orvosom, remélem hamar jön a válasz. Közben azt hallottam egy betegtárstól, hogy pénteken kiadott egy rendeletet a NEAK, hogy már nem kell megigényelni az Ocrevust. Ha így van, akkor mostantól sokkal jobban lehet tervezni, mert nem kell az engedélyre várni, csak kiváltani a felírt receptet. 

A fejem továbbra is üres. Mostanra már kifejezetten zavar, nagyon szeretném ha nem kellene többet azt mondanom, hogy “bocsánat, elfelejtettem…”. Nagyon elszomorított amikor az orvosom azt mondta, a tapasztalatok szerint, ez akár 7-9 hónapig is eltarthat. A vitaminok mellett most elkezdek Bilobilt is szedni, hátha segítene a memóriámon.
Bevallom, hogy azért írok ilyen ritkán, mert fogalmazni is nehéz. Egy-egy bejegyzéshez 2-3 alkalom (nap) is szükséges, mire készen lesz. Nem tudok rendesen számolni sem, igaz, amikor egy üzletben kevesebbet adtak vissza, azonnal szóltam, hogy mennyi a hiányzó visszajáró. Végülis, 27 évig ezt csináltam. ??‍♀️ A Sudoku egy bonyolult táblázat lett, és a figyelmemet sem tudom megosztani. Az íz érzékelésem sem jött vissza, időnként mindennek “vírus íze” van (ez egy számomra meghatározhatatlan-, leginkább valamilyen vegyszerre hajazó íz). Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen lassú lesz a gyógyulás.
Azért jó hír is van, az erőnlétem és a szemem sokat javult, a tüdőm pedig teljesen helyre jött. ?

Olyan jó lenne, ha minden rendbe jönne! ?