Jó-, és rossz hírek

Nem is tudom hol kezdjem. Azt hiszem az elejére kellene a jó hír, akkor kisebb az éle a rossznak.

Az online riport után, lehetőséget kaptam a helyi újságban, hogy bemutatkozzam és írjak a motivációs füzetemről is. Számomra ez nagy megtiszteltetés, izgatottan fogtam hozzá, hogy megírjam. ? Miközben ezen dolgoztam, egyszer csak megszólalt a telefonom, a régiós rádiótól kerestek. Mert szeretnék a könyvemet bemutatni egy riport keretében. ? Gyorsan kell felnőnöm a feladathoz, pénteken délelőttre beszéltünk meg időpontot. Nagyon boldog vagyok, és nagyon izgulok. ☺️ Aki személyesen is ismer az tudja, hogy nem vagyok a szavak embere (és még finoman fogalmaztam). Rengeteg fóbia és gátlás van bennem, amikor beszélnem kell (ez visszavezethető a gyerekkoromra, és nagyon sokat dolgozom azon, hogy ne így legyen). Nos, péntek délelőttig van időm a fejlődésre… ? Nem csak magam miatt, hanem a cél miatt, amit a könyvemmel szeretnék elérni. ? Remélem és nagyon vágyom, hogy minden jól menjen. ???? Ezeket a lehetőségeket annak az embernek köszönhetem, aki az online riportot készítette. ☺️ Azt hiszem, soha nem fogom tudni meghálálni, és elégszer megköszönni neki. ??

Az ünnepek alatt kezdődött rosszabbodás nem akar elmúlni. A kezemben lévő neuropátiás fájdalom hullámzó, egyik nap alig érzem, a következő nap meg csak sírdogálok miatta, mert elviselhetetlennek tűnik. A fáradtság is változó, de a mai a legrosszabb. A semmiből jött délután, és olyan szintre fokozódott, hogy már émelygek tőle. Erre még nem volt példa. Az egyensúlyom tegnap óta megint rosszabb, ezt szeretném betudni a hóesésnek. Meg a többi tünetet is nagyon szívesen ráfognám az időjárásra, ha lehetne… Mert a lábamon segít a torna, a fájdalmas zsibbadáson kívül nincs más baja (ezt meg betudom a neuropátiának).
Ocrevus engedély egyenlőre nincs, de emiatt ráérek aggódni, még van két hét a 6 hónapból. ??

Szóval, pénteken délelőtt kérem szépen a drukkokat! ? Ha sikerül valamit összehozni, lesz link, ahol meg lehet hallgatni. Csak jussunk el odáig. ?????