Ismét szteroid

Soha életemben nem éreztem még olyan halálfélelmet, mint ma az autóban. Történt ugyanis, hogy beszéltem az orvosommal, Medrolt fogok szedni, mert ahelyett, hogy javult volna a kezem/karom, csak még rosszabb lett minden. A gyógyszertárban megrendeltem a tablettát, és amikor a férjem hazaért, elmentünk érte (kb. 12 km). Amikor az első autó szembe jött, felfordult a gyomrom. Aztán azt hittem, nekünk fog jönni. Majd végig az úton (forgalmas összekötő főút). Egy sóderszállító teherautónál elszakadt a cérna, annyira féltem, hogy nekünk jön, hogy elsírtam magam. Amikor odaértünk a gyógyszertárhoz, több percig is eltartott, míg abba tudtam hagyni az egerek itatását. Hazafelé ugyanez, azzal a különbséggel, hogy végig csukva volt a szemem, így csak a lámpafényeket érzékeltem. Így elviselhetőbb volt az érzés. Nem tudom, hogy mi történt, nem akarom tudni, hogy mi történt. Csak azt tudom, hogy visszasírom azokat az időket, amikor még úgy éreztem, hogy jobbra megyünk le az útról. Mert akkor nem volt halálfélelmem. ?

Két jó dolog is történt ma. Elkészült a rádiós interjú, és ugyan nagyon izgultam, talán mégsem beszéltem össze-vissza. ? Elvittem a könyvtárba a motivációs füzetemet, hétfőtől árusítani fogja a könyvtáros hölgy. ? Ez nagyon rendes tőle, remélem fogom tudni viszonozni a kedvességét. ?

Az utolsó Medrol szedési tapasztalataim alapján, ma estétől szteroid, 5 napig, napi 500 mg. Ocrevus engedély, gyere már légyszi!!! ??????