Jól haladok

Sikerült minden időpontot beszereznem. ?
Az eltelt két napban sokat tanultam, és arra is rájöttem, hogy milyen szerencsés vagyok. Az előírt vizsgálatokon felül lesz egy cukor terhelés is, ahol esetleg kiderül, miért olyan alacsony a cukrom éhgyomorra és az étkezések között. Tegnap az is beigazolódott, hogy az Ocrevus végzi a dolgát. ?

A legtávolabbi időpont november 08.-a, és bízom benne, hogy mindenhol minden rendben lesz. Nagyon szeretném, ha november közepére lezárulna ez a kivizsgálás-sorozat, és kaphatnék gyógyszert, hogy végre ne fájnának ennyire az ízületeim.
Ma a reumatológustól kaptam egy krémet a hátamra, hogy addig is enyhébb legyen a legnagyobb fájdalmam, és ha szükséges, a Panadolt is bevehetem. A Salazopyrin hatására még kb. 10 napot kell várni, de jövő héten lesz egy vérvétel is, ahol azt nézik, bántja-e a májamat. Az orvos azt is elmagyarázta, hogy miért olyan fontos kideríteni, hogy van-e SPA, esetleg csak az van, vagy mindkettő, és hol ez-, hol pedig az RA van belobbanva.
Holnap kezdődik az önkatéterezés megtanulása, majd jövő héttől jön sorban a többi vizsgálat.
Azt hiszem, egy kicsit (nagyon) türelmetlen voltam. Azt hiszem, megint elkövettem azt a hibát, hogy valakinek meg akartam felelni. Nem kellett volna a sürgető szóra hallgatnom, hagyni kell, hogy minden a maga idejében történjen.
Mert végül is nagyon jól haladok. ?