Pokoljárás

Kedd hajnalban éltem át eddigi életem legszörnyűbb fájdalmát. ? Majd szerdán, csütörtökön és ma is. ? Kizárólag pokoli fájdalomként tudok rá gondolni, mert én így képzelem el a poklot. ? Mintha egy tüzes vassal akarnák belülről kinyomni a szememet, miközben a tüzes vas másik vége a halántékomon egy pontra van beállítva. ? Mindezt többször, hullámokban. Éppen amikor örültem, hogy vége, kezdődött elölről. ? A legkegyetlenebb, és leghosszabb a keddi volt, mely ráadásul átfordult migrénbe. A ma hajnali volt a legrövidebb, és végre utána nem fájt semmi.

Az orvosom az mondta, hogy cluster fejfájás a neve ennek a borzalomnak. ? Írt fel gyógyszert is, melyet mára tudott beszerezni a gyógyszertár. Ez egy migrén elleni szer, és a pokoljárás kezdetekor kell bevenni. Annak azért örülnék, ha nem kellene kipróbálnom a hatásosságát, bár erre kevés esélyt látok a héten tapasztaltak alapján. A továbbiakban oxigént fogok kapni a fájdalom enyhítéséhez.Már-már megfordul a fejemben, hogy valaki elátkozott (de kegyetlenül). ? Mert ha valami jó történik velem, ha jól érzem magam, vagy ha tünetmentes vagyok, biztos, hogy utána újult erővel támad a kín, legyen az az SM, vagy bármi más kórság. Lehet, hogy kéne egy rontáslevétel hókuszpókuszt kreálnom 12 kakas tollal, meg “mittudoménmivel”, hogy utána maradna mindig a jó… ???
Szerencsémre ma délután kezdődött el az új munkám, a blog írás (szerencse, mert a héten ma tudtam először normálisan gondolkozni). ? Egyenlőre egy betanulási folyamat vette kezdetét, az irányelveket és szabályokat kell megtanulni, és a tanultak alapján próba bejegyzést készíteni. Minden online történik, ki sem tettem a lábam a szobából. ? Az elzsibbadt, bizsergő és fájdalmas lábammal és a megroggyant egyensúlyommal nem is tudnék dolgozni járni. A lehető legjobb megoldás számomra ez a munka, mely nekem egy kicsit szórakozás is. És már most imádom! ? Amit-, és amint lehet, mesélek részleteket is, és nemsokára lesz link is. ?Szóval az élet nevű gyorsvonat robog tovább, de már nagyon szeretném, ha több lenne a jó állomás, mint a rossz.
Update: Hajnalban menetrend szerint jött az őrjítő  fájdalom, bevettem a gyógyszert, és kicsit jobb volt tőle. Nem múlt el, de a második/harmadik hullám enyhébb volt, negyedik pedig nem volt. Ma csak egyszer jártam a pokolban. Hálás vagyok érte.