Jó hírek

Az elmúlt hetem kicsit zsúfolt volt, de cseppet sem bántam ezt. ?

Kedden meg kellett szakítani (fél napra) a nyaralásunkat, mert felülvizsgálatra kellett mennem. 10.30-ra volt időpontom, mi már 10-kor ott voltunk. A férjemet nem engedték be velem, így egy kicsit jobban izgultam, de igazából nem kellett volna. Az engem vizsgáló doktornő kedves volt, és akkor sem vesztette el a türelmét, amikor nem jól értelmeztem egy kérdését (bár az orvosom által ajánlott gyógyszer segített, de a fehér köpeny szindróma minden tünetét produkáltam, csak nem ment egekbe a vérnyomásom). A vizsgálattal és a kérdésekkel hamar végeztünk, majd mennem kellett a szociális irodába, ahol kaptam egy csomó weboldal címet, ahol munkát találhatok, illetve amikor mondtam, hogy itthonról végezhető munkát szeretnék keresni, mert a bejárást nem bírom fizikailag, akkor ellátott tanácsokkal, hogy mire figyeljek az ilyen munkák kapcsán. 30 napon belül érkezik a határozat.

Csütörtökön aztán meg is volt a Skype-os felvételi beszélgetés, mely csak formaság volt, hiszen korábban már írásbeli ígéretet kaptam a felvételre. Péntektől (09.18.-tól fizetett blogíró leszek ?, a részletekről majd később írok (még előttem sem körvonalazódott a dolog, jelenleg csak a keretek vannak meg). Jó a munkában, hogy itthonról (vagy bárhonnan) laptopról végezhető és a 4 órás munkaidő kötetlen (nincs kikötve, hogy 8-12-ig a gép előtt kell ülni). Rossz benne, hogy a jelenlegi munkaszerződésem a próbaidő végéig szól, vagyis bizonytalan, hogy 12.31.-e után lesz-e munkám. Mindent összevetve, örülök ennek a feladatnak, mert mellette marad idő a könyvemre, mely lassan elkészül, és jelen állás szerint december elején mehet is a nyomdába… ???

A fenti két eseménytől eltekintve csodálatos volt a nyaralásunk, amit sosem fogok elfelejteni. Rengeteg fénykép készült, és van, ami a lelkembe égett bele mindörökre. Ha véletlenül megint relapszusom lesz, ezeknek a napoknak az emléke bármilyen nehézségen át fog segíteni.

A végére hagytam a legjobb hírt (melyet most már le merek írni): azt vettem észre, hogy hiába volt most ismét shubom, hiába szedtem a szteroidot, hiába álltam az önkatéterezés küszöbén, nem voltam/vagyok olyan fáradt, mint régebben! Most is szükségem van pihenésre, de sokkal kevesebbre, mint eddig. Remélem, hogy ez az Ocrevus hatása, és nagyon bízom benne, hogy most már így is marad. ???