Sikerélmény

A tegnapi mélypont után, ma a fellegekben járok. ? Említettem már, hogy blog írás a munkám. Tegnap két étel receptem is megjelent a Startlapon (hogy miért pont ott, azt nem tudom, de nyilván valakinek ott tetszenek a receptjeim). ? Az egyik ilyen recept olvasási csúcsot döntött, 24 óra alatt 1687-en voltak kíváncsiak rá. Azon a blogon az összes receptemet már majdnem 3000-en olvasták, ami nagy büszkeséggel tölt el. 6 héttel ezelőtt kezdtem el írni ezeket a blogokat, szóval ez még nagyon “fiatal” felület, és sehol nincs reklámozva. Igazából a vak szerencsére van bízva, hogy ki olvassa.  ? 

Sikerült belépnem a MEOSZ inárcsi tagszervezetéhez. Régóta kerestem a lehetőséget, és végre sikerült! Az elnöknő nagyon kedvesen fogadott, jót beszélgettünk a rövid-, és hosszútávú terveinkről is. Egyenlőre abban maradtunk, hogy heti három alkalommal irodavezető leszek. Rengeteg tervem van, kedden lesz klub nap, jegyzetekkel fogok érkezni. ? Persze igyekszem, hogy ne legyek “sok”, de úgy érzem, végre megtaláltam azt az elfoglaltságot, ami nem csak számomra, hanem mások számára is hasznos lesz. ? Igaz, hogy én ezt egy SM szervezetnél képzeltem el, de valamiért az nem az én utam volt. Hiszek benne, hogy nincsenek véletlenek, tudom, hogy itt jól fogom érezni magam. ?

Sajnos ennyi sikerélmény sem volt elegendő ahhoz, hogy helyre jöjjön kezem-lábam, de igyekszem nem rágörcsölni. Legközelebb hétfőn kell Pestre mennem, remélem addigra legalább enyhülnek a tüneteim. 

Egyre jobban szeretem a “dolgozó szobámat”, remélem folytatódik benne a sikerszéria. ?