SM/Csilla: 1 : 0

Jelenleg nem vagyok békében a Világgal. Az SM-hez való hozzáállásom általában hullámzó, most éppen 7 éves mélyponton van. Utoljára akkor utáltam ennyire, amikor kiderült, hogy befészkelte magát hozzám. Utálom, mert átmerészkedett a másik oldalamra (és persze olvastam már róla, de velem ilyen ugye nem történhet…), utálom, mert nagyon lerontotta a szemeimet, utálom, mert elvette a bal kezemet, és utálom az összes gát környéki nyavaja miatt. ?
A mai fogorvosi látogatáson felcsillant előttem a reménynek egy halvány szikrája, miszerint az ínyem nagyon durva gyulladása okozza az SM tüneteimet. Hamar kiderült azonban, hogy ez csak az én vágyaim között szerepel, szó sincs arról, hogy egy gyulladásos góc rosszabbodást okozna (pedig milyen jó lett volna!). Hát persze, nem is tudom, mit gondoltam, nehogy már ilyen egyszerűen megússzam a dolgot… Annyira szeretnék más magyarázatot találni a shubjaimra, hogy már-már bántó az a tény, hogy nincs rá más magyarázat, csak az SM rosszabbodása. Nagyon nehéz ezt elfogadnom, nem is tudom könnyen lenyelni ezt a békát ?. Mert ha nem tennék magamért semmit, vagy ha olyan lenne az életvitelem, vagy elutasítottam volna a gyógyszeres kezelést, akkor megérteném (akkor sem érdemelném meg), de én minden nap tornázom (igaz, a lábam most nyugiban is van ♥️), az életvitelemre sokmindent lehet mondani, de hogy romboló hatású lenne, azt nem, és az Ocrevus már a harmadik gyógyszerem. De ahelyett, hogy javulnék, olyan dolgokat produkálok, hogy időnként csak kapkodom a fejemet, hogy mi jöhet még ??
Ennek az egész állapotnak a tetejére rakódott a meleg ?, ezért megadtam magam ??‍♀️. Ez a hét nem az én hetem volt, semmilyen téren, ezért már csak arra vágyom, hogy baj nélkül kihúzzam vasárnapig, és az új hét majd új reményeket adjon. ? Hétfőn kapom meg a második oltásomat ??, amit nagyon vártam, mert ez azt jelenti, hogy két hét múlva úszni megyek ?‍♀️. Vagy strandra ⛱. Mindegy csak vizes legyen…. ? ? Ez tartja bennem a lelket, most ez visz előre minden nap. ?

Van egy titkos álmom, amit idén szeretnék valóra váltani. ?‍♀️?‍♂️ ? De ehhez az kell, hogy az SM nyugalomban legyen. Az kell, hogy fizikailag viszonylag jó állapotban legyek. Mert ehhez az álomhoz edzeni kellene egy kicsit. Ezért “kedves” agresszív kiSMalac, most már legyen elég a tombolásból, hagyjál békén engemet! ?????