Az infúzió

Reggel egy kellemetlen epizód miatt késve tudtam indulni, így a megígért 7:30-8:00 óra helyett 8:15-re értem oda. Bár a késés miatt kellemetlenül éreztem magam, a nővérke olyan kedves volt, hogy a rossz érzéseim egész napra eltűntek. És nem csak ő volt kedves, hanem egy másik nővérke is, illetve bekukkantott egy harmadik is, aki szintén kedves volt és érdeklődő. Nem tudom, honnan van erejük hozzá, hiszen borzalmasan sokat dolgoznak. Felnézek rájuk, és csodálom őket, a szó legnemesebb értelmében.
Maga az infúzió eseménytelenül telt el. Félig-meddig sikerült az új gyorsított eljárás is. A második gyorsítás után náthás tüneteim lettek, de ezek nem múltak el a vissza-lassítás után sem, így én kértem, hogy gyorsítsuk vissza, hiszen ez a tünet teljesen elviselhető volt.
A Covid elleni védőoltást 3 hónap múlva kaphatom meg. Ennyi türelem szükséges még a szabadságig. ? Jelenleg hőemelkedésem van, és jártányi erőm sincs, de azt hiszem, ez simán belefér a mai napra.
Ma “beszéltem” az én “agresszív kiSMalacommal” ?? is. Szépen kértem, hogy fejezze be a tombolást. Elég volt a raftingból, most már evezzünk nyugodtabb vizekre.