Munkahely

Az előző munkám még 2020.12.31.-én szűnt meg, mert elfogyott az utánam felvehető támogatás (vagy, mert túl voltak a bünti időszakon, ez már sosem fog kiderülni). Kicsit sértette az önérzetemet, de én mindig úgy vagyok vele, hogy semmi sem történik ok nélkül. A január elment hamar, reszketve vártam, hogy megkapjam az Ocrevus engedélyt, miközben egyre fáradtabb voltam, és egyre több SM tünetem lett (meg a fogam, meg a bőröm, aztán a szemgyulladás), és végül két hete egy látóideg gyulladás is utolért.
Eközben figyeltem az álláshirdetéseket, de nem találtam olyat, amit kerestem. Találtam viszont egy új csoportot, ahol MMK-s állásokat hirdetnek. Csatlakoztam és leírtam, hogy milyen képességekkel keresek olyan munkát, melyet itthonról végezhetek. Egy nagyon kedves hölgy jelentkezett is, hogy náluk lenne nekem munka. Beszéltünk hétfőn, majd az önéletrajzom elküldése után leveleztünk kedden. Jövő hét szerdára beszéltük meg a személyes jelenlétet igénylő betanulást és a belépésemhez szükséges papírmunka elintézését. ?

Ma, amikor bejelentették, hogy két hétre leáll az ország, küldtem egy e-mailt a hölgynek, hogy bármennyire is szeretném ezt a munkát, jelen esetben nem tudom vállalni személyes jelenlétet igénylő betanulást. Természetesen nem vártam el, hogy megvárjanak, hiszen tudom milyen az, amikor munkaerő hiányban szenved egy cég. Ma este viszont nagyon kellemes meglepetés ért, mert megértenek, és meg is várnak. ♥️ Továbbra is hiszem, hogy nincsenek véletlenek. ?

Ha a Jóisten is úgy akarja, akkor holnap Ocrevus. ???