Hírek

4 nappal az infúzió után, nem vagyok túl jó fizikai állapotban. 😨 Eddig minden estére hőemelkedésem lett, ami reggelre nyomtalanul elmúlt. 🤒 Zsibbad a bal kézfejem, és nagyon gyenge és ügyetlen lett. Zsibbad a szám (az ajkam), és olyan, mintha az arcomon egy pókháló lenne. 🤭Mindemellett, ha ez egyáltalán lehetséges, fáradtabb vagyok, mint valaha. 🥱😴
Egyenlőre nem vagyok kétségbeesve sem elkeseredve, azt gondolom, ez belefér az Ocrevus mellékhatásának (bár ez a pókháló érzés néha kikészít 😱).

Decemberben kezdődött és mostanra nagyon eldurvult a reggeli utáni vérnyomás esésem. Már az ájulás környékezett, fekete foltok a szemeim előtt, és a lábaim nem tartottak meg. A legalacsonyabb vérnyomásom 63/52 volt, mindehhez 94-es pulzus, szóval el lehet képzelni, hogyan éreztem magam. Hétfőn voltam endokrinológusnál, a neurológusom javaslatára tőle érdeklődtem, hogy ez mitől lehet vajon? Ő az egyik gyógyszeremet nevezte meg, mint kiváltó ok, ezért ma reggel nem éhgyomorra vettem be a Sirdalud nevű izomlazítót. Reggeli után vártam fél órát, és ugyan esett a vérnyomásom, de csak 101-ig, ez teljesen normális nekem. Aztán bevettem az izomlazítót, és pillanatok alatt jöttek az ismert tünetek (szájszárazság, nyelvzsibbadás- ilyenkor beszélnem is nehéz, mert nem akar forogni a nyelvem, és a bizonytalanság érzés is beköszönt). Fél óra elteltével a vérnyomásom 94 volt, azért ez sokkal jobb, mint a 63, és ettől ájulás érzésem sem volt.
Délelőtt kicsit kimentem a kertbe a kutyákkal (kb. 20 perc), és úgy elfáradtam, hogy azóta csak pihenésre vagyok alkalmas. Szerencsére a héten nem kell főznöm, minden nap házhoz szállítják az ebédet.
Holnap Skype-os állásinterjúm lesz, remélem, hogy nem rémülnek meg a látványomtól. 😨😵🥱😴