Hírek

4 nappal az infúzió után, nem vagyok túl jó fizikai állapotban. ? Eddig minden estére hőemelkedésem lett, ami reggelre nyomtalanul elmúlt. ? Zsibbad a bal kézfejem, és nagyon gyenge és ügyetlen lett. Zsibbad a szám (az ajkam), és olyan, mintha az arcomon egy pókháló lenne. ?Mindemellett, ha ez egyáltalán lehetséges, fáradtabb vagyok, mint valaha. ??
Egyenlőre nem vagyok kétségbeesve sem elkeseredve, azt gondolom, ez belefér az Ocrevus mellékhatásának (bár ez a pókháló érzés néha kikészít ?).

Decemberben kezdődött és mostanra nagyon eldurvult a reggeli utáni vérnyomás esésem. Már az ájulás környékezett, fekete foltok a szemeim előtt, és a lábaim nem tartottak meg. A legalacsonyabb vérnyomásom 63/52 volt, mindehhez 94-es pulzus, szóval el lehet képzelni, hogyan éreztem magam. Hétfőn voltam endokrinológusnál, a neurológusom javaslatára tőle érdeklődtem, hogy ez mitől lehet vajon? Ő az egyik gyógyszeremet nevezte meg, mint kiváltó ok, ezért ma reggel nem éhgyomorra vettem be a Sirdalud nevű izomlazítót. Reggeli után vártam fél órát, és ugyan esett a vérnyomásom, de csak 101-ig, ez teljesen normális nekem. Aztán bevettem az izomlazítót, és pillanatok alatt jöttek az ismert tünetek (szájszárazság, nyelvzsibbadás- ilyenkor beszélnem is nehéz, mert nem akar forogni a nyelvem, és a bizonytalanság érzés is beköszönt). Fél óra elteltével a vérnyomásom 94 volt, azért ez sokkal jobb, mint a 63, és ettől ájulás érzésem sem volt.
Délelőtt kicsit kimentem a kertbe a kutyákkal (kb. 20 perc), és úgy elfáradtam, hogy azóta csak pihenésre vagyok alkalmas. Szerencsére a héten nem kell főznöm, minden nap házhoz szállítják az ebédet.
Holnap Skype-os állásinterjúm lesz, remélem, hogy nem rémülnek meg a látványomtól. ????