Egy jó hír

Az elmúlt időszak rossz hírei után, ma végre jó hírem van. ? A gyomor tükrözés negatív, szerencsére semmit nem találtak. A vizsgálat nem fájt, de nagyon kellemetlen volt (inkább 10 kolonoszkópia, mint még 1 ilyen).
A nőgyógyász nem látta olyan sötéten a helyzetemet, mint múlt héten a főorvosnő, de szerinte is egyértelmű, hogy ki kell venni, ami nem oda való. Pénteken tudok időpontot kérni az onkológushoz, remélem, mihamarabb túl leszek ezen az egészen. ? Bízom abban, hogy jóindulatú lesz az elváltozás, és visszatekintve, már csak hálát fogok érezni azért, hogy időben kiderült.
Az utolsó “állomás” a kivizsgálás-sorozatból a nyálmirigy biopszia lesz hétfőn, utána az elmaradt leleteket kell bevárnom, és kész vagyok. Talán rövidesen kezelést is kapok az ízületi fájdalmaimra.
Ocrevus is lesz, ha minden jól megy. ? Rövidesen lesz MRI időpontom, és ennek az eredményével az engedélyt meg lehet kérni, aztán már csak meg is kell kapni. ?
A harmadik Covid elleni védőoltást e hónap végén kaphatom meg, rá 2 hétre pedig az influenza elleni oltást is beadathatom.


Talán a karácsony idén fájdalmak, shubok és félelmek nélkül telik majd. ? ?