Fáradtság

Ha a fáradtságnak lenne mérőfoka, és mondjuk egy 1-10-ig tartó skálán, akkor én már két napja 15-ös fáradtsággal létezem. ? A hirtelen bejövő meleg még tegnap kiütött, de úgy igazán. ?????‍? Kb. 200 méterenként meg kellett állnom, mert úgy éreztem, csuklik össze a lábam. ?
Rá kellett jönnöm, hogy az elmúlt 7 évben milyen szerencsés voltam, hiszen nyaralás alatt mindig békén hagyott az SM. Idén ez nem így volt, és ugyan nincs okom panaszra, nem így terveztük az utolsó napokat. Rutinos újratervezőkként vontunk vállat, és vettük nyugdíjasra a tempót, de nem esett jól. Szerettem volna, ha ez a hét nem arról szól, hogy nekem valami bajom van, szerettem volna 1 hétig egészségesnek érezni magamat. Igaz, ebbe már pénteken “beletenyereltek”, mert megkaptam az Irgalmasrendi kórházba a befekvés időpontját. Jó, persze egyik oldalról ez milyen nagyszerű, mert remélem segítenek, hogy a továbbiakban ne a napi 3-6 Panadol támogassa a mosolyomat, és a mozgásomat. Másik oldalról meg…, nos, ha az embert felhívják egy ilyen mondanivalóval, akkor óhatatlan, hogy e körül kezdenek forogni a gondolatai, óhatatlan, hogy erről kezd beszélni. Szóval, már pénteken lerántottak a valóság rögös talajára, szombat reggel meg úgy ébredtem, mint akin átment 1-2 úthenger, és ez az érzés még most is tart. Kicsit tartottam tőle, hogy esetleg szerdán mégiscsak sok volt a jóból ?, de a sors úgy hozta, hogy telefonon beszéltem az egyik SM-es “kollégával”, és amikor mondta, hogy milyen fáradt lett a bejövő melegtől, egy óriási szikla gördült le a szívemről. Ha ő is fáradt, akkor normális, hogy én is az vagyok. Remélem, hamar elmúlik most már. ?

Azért egy valamire nagyon kíváncsi vagyok! Hogy lehet az, hogy nagyon-nagyon sokat vagyok képes biciklizni, de alig-alig tudok sétálni? Régebben (még pár éve is) rengeteget tudtam gyorsan gyalogolni, most meg 2-300 méter séta után meg kell állnom, mert nem bírom tovább. A férjem kitalálta, hogy vegyünk nekem egy rollert, akkor nem kellene gyalogolni, csak azt hajtani (vagy csak ráállni, ő meg segítene haladni). Első körben ki fogom próbálni a Dechatlonban, mert igaz, hogy az elektromosat kipróbáltam, de az mégiscsak más… Szeretnék találni erre valami megoldást, remélem, sikerülni fog. ?