Haladok előre

Még áprilisban kezdett el dagadni a lábam, olykor heti 2 liter vizet is visszatart a szervezetem, melytől csak vízhajtó segítségével tudok megszabadulni. Az egyik lehetséges ok valamilyen szívprobléma lehetett volna, de szerencsére kiderült, hogy a szívem a helyén van (?), és makkegészséges. A kardiológus a pajzsmirigy működésének zavarát jelölte meg lehetséges okozóként, így ennek kivizsgálása is elkezdődött. A laborértékeim kiválóak, a gyógyszerem jól van beállítva (egyébként alul működik). Hátra van még egy ultrahang vizsgálat, amire egyelőre időpontot sem sikerült szereznem, mert a telefon állandóan foglaltat jelez. Egyébként nem hiszem, hogy a göb lábdagadást okozna, így ennek oka továbbra is rejtély marad. ?
Az utolsó bejegyzés óta gát környékén rosszabbodott a helyzet, ezért hétfőn az urológián kezdek, megmérik a visszamaradó vizelet mennyiségét (áprilisban ez 2 dl volt). Nagyon kellemetlen, hogy örökké úgy érzem, tele van a hólyagom, ugyanakkor alig csordogál belőle valami. ?
Hétfőn mehetek a kormányablakba is, megkapom a parkoló kártyámat, melyet egy hónappal ezelőtt igényeltem meg. Nagyon örülök annak, hogy ha éppen egyensúly hiányos állapotban vagyok, akkor nem kell majd sokat “botorkálnom” az autóhoz (melyet még most sem tudok vezetni a fals érzéseim miatt). A kártyával jár az is, hogy nem kell súlyadót fizetni az autóra, ami kifejezetten jól esik a családi költségvetésnek. ?

Megerősítést kaptam a munkámban, ami nagyon jókor jött, és jól is esett. Lassanként kialakul az eddigi blogjaim kerete, és kaptam egy újabbat is, illetve tervben vannak még továbbiak. Továbbra is élvezettel csinálom, így egyáltalán nem megterhelő. Amint a blogok elnyerik végleges formájukat, hozom a linket, melyről elérhetőek lesznek a kíváncsi szemeknek. ?