Nyugi van

A mai onkológus szerint 1-2 hónapot nyugodtan várhat a műtét, majd telefonon értesítenek. ??‍♀️ Egy barátnőm megkérdezte, ”akkor most megnyugodhatunk?”. Igen, meg. ? ❤️
Ma 6,5 órát vártam a vizsgálatra (egy egyszerű adminisztrációs hiba miatt), volt időm gondolkozni. Novembertől mostanáig 3 orvos (1 ultrahangos, 1 nőgyógyász, és 1 onkológus) mondta azt, hogy mielőbb kivenni mindent (ezzel hozták rám a frászt). A vizsgálat előtt úgy gondoltam, olyan mindegy, hogy most mit mondanak, így is úgy is műtét lesz. Végül, a mai napnak is ez lett az eredménye, azzal a különbséggel, hogy a műtét várhat. A háziorvos erre azt mondta, hogy menjek el az Onkológiai Intézetbe. ? Ok, mindenképpen elmegyek, de én már nem fogok ezen görcsölni.
Már-már melegen süt a nap, és vannak csicsergő madarak is. ☀️ ? Dehogy fogom azon törni a fejemet, hogy rákos vagyok-e, vagy sem!? Nem szeretnék a félelmeim miatt nyugtatón élni, hiszen én minden tőlem telhetőt megtettem, és ha a fejem tetejére állok, akkor sem lesz hamarabb időpont. A mindennél egy kicsit többet is tettem (a mai várakozással töltött idő vitte a pálmát), ennél többet akkor sem tehetnék, ha nem lenne járvány. Jelenleg borzasztóan fáradt vagyok, de meg is nyugodtam. Örülök annak, hogy végre helyre tettem magamban ezt az egészet, és reménykedem abban, hogy minden zsibbadás és remegés elmúlik, melyeket az elmúlt hetekben sikerült ”beszereznem”, és bízom benne, hogy a fejfájásom is elmúlik (ha kérhetem, akkor örökre). ?

Szóval nyugi van, várom az Ocrevus engedélyt, és a tavasz is úton van már. ???