Reumás leszek?

Ma fogorvosnál jártam a gyulladt ínyemmel. Eléggé fájt, így szuri, és zsibbadás után tömés csere történt a gyökérkezelt fogamban, és jövő héten megyek ismétlésre. Amiért mindezt leírom az az, hogy kiderült, a másik oldalon is kattog és fáj az állkapcsom. Csak ugye ott már hónapok óta nem rágtam a gyulladás miatt, így ez nem derült ki. Amikor a fogászati kezelés után becsukhattam a számat, akkor jött a “feketeleves”. Mostanra szerencsére elmúlt a fájdalom, de senkinek sem kívánom azt, amit átéltem. ? Talán a jobb oldal jobban fáj, de együtt a kettő…, jó, hogy eddig nem éreztem! A fogorvosom szerint szépen összeérnek a fogaim, a gyulladás lehet akár reumatikus eredetű, és nem fogászati probléma miatti. ?

Csütörtökön megyek vissza a reumatológiára, lesz mit mondanom a doktornőnek. Nincs olyan ízületem, ami ne fájna. Igaz, ennek ellenére (vagy éppen ezért) voltam biciklizni, csak a térdeim és a csípőm nem nagyon szerették. Viszont ez nem kívánságműsor (?), úgyhogy “csakazértis” tekertem egy picit. ?
Hétvégén többet tervezek, remélem kapok rá engedélyt (meg persze egy olyan kezelést, amitől elmúlik a fájdalom). Ha nem lesz meg az engedély, akkor úszni próbálok (szerintem az jobban fájna a vállam miatt…), vagy, ha az sem megy, akkor csak strandolok egy picit.
Bízom abban, hogy rövidesen véget ér ez a rémálom, és koncentrálhatok egy újabb álmom megvalósításának előkészítésére. ?