Sírjak, vagy nevessek?

Van egy rakás jó hírem! ? A fáradékonyságom visszaállt a szokásos szintre, az erre szedett gyógyszert is vissza lehetett csökkenteni alapállásba. ? Jelenleg semmilyen bénulás nincsen gát környékén (ez a legjobb hír). ??? Az egyensúlyom fényévekkel jobb lett, emelt fővel is tudok sétálni (erre hónapok óta nem volt példa), és most azt sem érzem, hogy a szembejövő autók nekünk akarnának jönni. ?
A reggeli vérnyomás esés is mérséklődött, 90 körül megáll a felső érték; azért ez sokkal jobb, mint a 65 körüli. ?

És egy pár rossz hír is akad. A bal karomat “elvesztettem”, és a kézfejem is csak korlátozottan használható. A szemem nem tud javulni, mert vagy a látóideg gyulladás húzódik el, vagy a sok aurás tünet (ismétlődő látótér kiesés, és szikralátás) miatt, de ugyanolyan rosszul látok vele, mint egy hónapja.
Sikerült beszereznem egy trombózist, melyet valószínűleg az egyik kutyámnak köszönhetek (a 60-65 kilójával nekifutásból üdvözölt, ami nem tett jót a lábamnak ?‍♀️). Kedd óta “csak” egy meghatározott pontban volt érzékeny és kemény, azonban tegnap este már ráállni sem tudtam a fájdalom miatt, és reggelre meg olyan érzésem lett, mintha az ér teljes hosszában érzékeny lenne. Ugyan a háziorvos tanácsára kedd óta szedem a Detralexet, és Liotonnal is kentem szorgalmasan, ezek nem igazán használtak, ezért ma is felhívtam a háziorvost és végül el is mentem hozzá, hogy megnézze. Az eddigiek mellé vérhígító injekciót kaptam, amit napi egy alkalommal kell szúrni (első körben 5 napig), és Cataflamot is szedek rá, mert egyébként nem tudok lábra állni a fájdalom miatt. Persze mondanom sem kell, hogy a bal lábam az érintett, nem elég neki az SM, most még ez is… ?

Az Ocrevus extra fáradtságot okozó mellékhatása-, és a hirtelen rosszabbodó járványügyi helyzet miatt eltolódott a munkaszerződés megkötése, de jövő hét hétfőtől adminisztrátorként fogok dolgozni itthonról, egy nagy múltú magáncégnél. Izgatottan várom az új feladataimat, melyek az előzetes megbeszélés alapján érdekesek lesznek. ?

Visszatérve a címre: elolvasva a bejegyzést úgy döntöttem, inkább nevetek. Ezekre a jó hírekre vártam már nagyon régóta. Az, hogy mellette rossz hír is van, mostanában nálam már nem újdonság. ?‍♀️
Inkább leszek vidám, az csak jót tehet. ?